Een inzichtelijke kijk op onze services

Er goed uitzien is belangrijk, maar goed zien is een vereiste. Onze passie voor brillen is niet alleen esthetisch verantwoord, maar staat ook synoniem voor intelligente technische oplossingen. We werken uitsluitend met de beste apparatuur en producten.

Oogmetingen

Uw zicht wordt minder scherp

U bent op zoek naar een nieuwe bril. Of u twijfelt of u er een nodig hebt? Dan vormt een nauwkeurige en uitgebreide oogmeting de basis voor het juiste advies. Met geavanceerde apparatuur testen we de sterkte en samenwerking van uw ogen om de exacte waarde van uw brilglazen te bepalen.

U ervaart hoofd- of andere visuele klachten 

De manier waarop we leven stelt hoge eisen aan onze ogen. Hebt u soms last van hoofdpijn, vermoeide ogen of andere klachten die verband kunnen houden met uw ogen? Dan is een oogmeting aangewezen. Mocht uit de resultaten blijken dat een bezoek aan de oogarts nodig is, dan verwijzen wij u uiteraard door.

Verwerken brilglazen

De essentie van uw bril zijn de glazen. De zorgvuldigheid waarmee die in het montuur ingepast worden, bepaalt uw kijkcomfort. Behalve de eigenlijke glasproductie gebeurt elke bewerking in ons atelier. Wij slijpen tot op een 100ste mm nauwkeurig, zodat u opnieuw 100% nauwkeurig kan zien.

Bepalen positie ogen

U wil zo comfortabel mogelijk zien. Dan is het van groot belang dat we de exacte positie van uw pupil in het glas bepalen. Want meten is weten.

Passen en aanpassen

Een bril zit pas helemaal goed als hij zacht op de neus valt en mooi om de oren sluit. Voor hij mee naar huis gaat, stemmen we uw bril helemaal af op de vorm van uw gezicht.

Nauwgezette herstellingen

Een bril met zorgen? Geen nood, zelfs als die hoog is. Bij elke herstelling reinigen we uw bril volledig, voorzien we nieuwe neussteuntjes en zetten we uw bril weer in de juiste pasvorm. Bovendien beschikken we in ons atelier over lasertechnologie die brillen in metaal, titanium, aluminium en zelfs goud minutieus herstelt.