Boetiek optiek

Broers & Brillen opende in 2014 de deuren. Het is een omgeving die de essentie van optiek vat en waar de kwaliteit van de producten voor zich spreekt.

In een oud herenhuis in Belsele laten we uw blik gaan langs stijlvolle designs met een groot draagcomfort, vervaardigd met toewijding en vakmanschap. De selectie van de merken maken we zelf. Onze collecties variëren in vormen, volumes, kleuren en materialen. Ze bestaan los van mode en trends, zodat u kiest volgens uw eigen behoeften en verlangens.

Daarnaast houden we van de handvaardigheid van onze job. We beschikken over een eigen atelier met apparatuur die ons toelaat met de grootste precisie aan de slag te gaan. Wij zien ons vak nog altijd als een vorm van ambacht. Elk detail, van het montuur tot het glas, gaat door onze handen alvorens het op uw neus belandt.

Lapperre hoorcentrum

Broers & Brillen beschikt over een eigen Lapperre hoorcentrum waar u op afspraak terecht kan voor een gehoormeting. Tijdens de openingsuren kan u wel altijd binnenspringen voor onderhoud, batterijen en andere bijhorigheden.

Lees meer

Geen woorden maar daden.
Wij kijken verder…